vijesti!!!

style mastersVeliki frizerski spektakl u organizaciji Revlon Professionala – Style Masters Show!

hairstyle newsZavršio je tradicionalni međunarodni frizerski festival HAIRSTYLE NEWS 2011! više...

Prepustite se u ruke naših iskusnih frizerki koje prate najnovije svjetske trendove.

 

FACEPosjeti nas na facebook-u

 

 

O nama.

salon like Nakon dugogodišnjeg iskustva stečenog u radu za poznate frizerske salone u Splitu, napokon smo se odvažili krenuti u samostalno osvajanje tržišta.

U šumi frizerskih salona odlucili smo napraviti bitnu razliku, te se iskazati na tržištu kvalitetom, a ipak pristupačnom cijenom te ljubaznošću i ljudskim odnosom prema svojim klijentima.

Frizerskih salona je sve više, a platežna moc klijenata sve je manja,zato otvaranje privatnog biznisa u vrijeme recesije i nije neka ideja, osim ako niste sigurni u kvalitetu i profesionalnost usluge koju nudite.

Konkurencija je velika, zato si ne možemo priuštiti neprofesionalnost, osrednje odraden posao, te nezadovoljstvo klijenata čije nam je mišljenje glavni pokazatelj.

U frizerskom salonu "Like", svakom pojedincu pristupamo individualno te osluškivajući želje i potrebe klijenta, tražimo najbolja rješenja.

Posjetite nas u ugodnom ambijentu i uvjerite se zašto svakog dana raste broj ljudi koji su se bezbrižno prepustili u naše ruke, te zašto je naš moto:

"zadovoljan klijent je najbolja reklama"

Vaš Like

Kako do nas?!

 


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com